sick logo
Welkom, u bent nog niet ingelogd! Inloggen
Bewerk hier jouw gegevens, klik hier om uit loggen.
Welkom, u bent nog niet ingelogd! Inloggen

NVK congres

Dit jaar staat het NVK congres op 14,15 en 16 juni 2023 in het teken van Kleur!

Het NVK Congres is vanaf 2023 opgebouwd uit drie pijlers. Het zijn de drie stromingen die ons vak kleuren:
1) Wetenschap (blauw), 2) Kliniek (roze) en 3) Overstijgend (groen).

De deelsessies zijn in deze drie pijlers opgesplitst, de deelnemers zullen dus letterlijk iedere deelsessie opnieuw kleur moeten bekennen. Zo vindt de één meer diepgang in kliniek, de ander meer wetenschap en daarnaast is er volop ruimte voor alle vakoverstijgende zaken die ons vak verder inkleuren.

Hierbij een reminder aan jullie als sectie, om zelf ook een voorstel in te dienen voor een symposium en het congres nog meer kleur te geven. Dit kunnen onderwerpen zijn die binnen uw sectie  nieuw en “hot”  zijn en aansluiten bij een van de 3 bovenstaande pijlers. Denkt u bijvoorbeeld aan een richtlijn uit uw werkveld, met vraagstukken wat dit betekent in de praktijk van academie of periferie. Of een nieuwe techniek/interventie die het werkveld kan beïnvloeden.

De commissie stelt het op prijs als in de samenstelling van de presenterende groep zowel experts als AIOS of jonge onderzoekers worden vertegenwoordigd.

Er mogen meerder voorstellen ingediend worden per sectie. De congrescommissie beoordeeld alle voorstellen (blind review) en maakt de definitieve selectie voor het programma.  

Deadline om je voorstel in te dienen is: uiterlijk 11 januari 2023 via deze link: https://c.spotler.com/ct/m11/k1/mBvUdf3UQbkJrVotAcknZkXYAf-KqBhLX-lc9C_VBeQwhaTyKfxTIy92LvcOc6td/w4deEHhizXfE4U2